TRAŽI

David Grosman

David Grosman (Jerusalim, 1954), jedan je od najznačajnijih savremenih svetskih pisaca i najvažniji savremeni izraelski autor.

Poznat je kao romansijer, pripovedač, esejista i dramski pisac, kao i autor tekstova koje se bave gorućim političkim bliskoistočnim temama.

Dela Davida Grosmana prevedena su na 25 svetskih jezika. Dobitnik je mnogih prestižnih međunarodnih nagrada za književnost.

Preporučujemo
Mazohistkinja Katja Perat

"Ono što je došlo s Frojdovim nipodaštavanjem moje ljubavi prema Jakobu bilo je bolno gotovo kao njegova smrt jer mi je potvrdilo da je sve što sam osećala prema njemu neosnovano i da nema nikakvu materijalnu podlogu. Da sam tog ranjivog i nesnađenog čoveka, s kojim sam saosećala i na svoj način ga kovala u zvezde, izmislila sama."

Više o knjizi
Promocija i sajam knjiga u Banjaluci

Roman "Tri znaka kruga" Saše Karalića, likovnog umetnika iz Amsterdama, biće predstavljen u sredu, 15. septembra u njegovoj rodnoj Banjaluci u Banskom dvoru u 20.30 časova. Promociji knjige prethodiće izložba "Kvadrat" istoimenog autora, sa početkom u 20 časova.

Takođe u Banjaluci u sportskoj dvorani "Borik" od 14. do 20. septembra održava se Sajam knjiga na kojem je prisutna i Geopoetika sa svojim naslovima.

Dalje

Lavlji med David Grosman @Mitovi

Godina izdanja: 2006.
Cena: 429,00 din