Praznični popusti u Geopoetici

Budući da se bliže novogodišnji i božićni praznici, Geopoetika je odlučila da obraduje svoje čitaoce novim naslovima, ali i specijalnim novogodišnjim popustima. Svi oni koji od petka 16. decembra budu posetili Klub čitalaca u Gospodar Jovanovoj 65, imaće priliku da kupe naša izdanja po sniženim cenama od 20 do 50 %, a to će moći da učine i na Geopoetikinom štandu u okviru Božićnog sajma knjiga u Domu Sindikata, od 18. decembra do 18. januara.
I, to nije sve…
U novoj godini, radujemo se i novim izdanjima, a posebno "Muzeju prepiske", knjizi koju sa pravom možemo nazvati idealnim novogodišnjim poklonom.
Sačinjena od preko stotinu neobičnih, zabavnih i inspirativnih pisama, ova knjiga nam omogućava da zavirimo u intimne prepiske Alberta Ajnštajna, Dostojevskog, Elvisa Prislija i mnogih drugih… Ako vas interesuje kako je Leonardo da Vinči konkurisao za posao arhitekte, recept za palačinke kraljice Elizabete II ili oproštajno pismo Virdžinije Vulf, požurite po svoj "Muzej prepiske".
Svi oni koji u toku praznicnih popusta u decembru i januaru budu kupili "Muzej prepiske", tada mogu kupiti i bilo koju drugu knjigu Geopoetike, i to s popustom od 40 % !

Nagrada "Zlatni suncokret"

U užem izboru za književnu nagradu "Zlatni suncokret", koju dodeljuje kompanija "Vital", među šesnaest knjiga našla su se i dva Geopoetikina izdanja: "Ubogi Lazar u gradovima" Roberta Tilija i "Hronika sumnje" Vladislava Bajca. Žiri u sastavu Nikola Strajnić, Dragan Jovanović Danilov i Vladimir Gvozden (predsednik), sačinio je uži izbor kandidata za nagradu nakon razmatranja više od 200 naslova.

Dalje
Najčitanije

Muškarci bez žene Haruki Murakami @Svet proze

Žena crvene kose Orhan Pamuk @Svet proze

Lutkar Justejn Gorder @Svet proze

Hronike Bob Dilan @Prorock

Lutka od Marcipana Muharem Bazdulj @Svet proze

Pape Satan Aleppe Umberto Eko @Slobodni svet

Hronika sumnje Vladislav Bajac @Svet proze